در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام، سوالی داشتم ازتون میخواستم بدونم که : پدر من صاحب سه دنگ از یک مغازه نانوایی هست که الان اقدام ب فروش اون سه دنگ کرده، اسم پدر من ب عنوان کارفرما کارگران رد نمیشده و تنها اسم شریکش ب عنوان کارفرماس، حالا میخوام بدونم برای فروش اون سه دنگ ماهم باید مفاصاحساب بیمه بگیریم؟ ممنون میشم تماس بگیرین
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مفاصا حساب در خصوص ملک مورد نظر میباشد و اگر حتی نام فرد به عنوان کارفرما اورده نشده باشد این امر دلیل عدم اخذ مفاصا حساب در جهت نقل انتقال نمیگردد
ماده39 تامین اجتماعی