در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با عرض سلام  ,

آیا در بیمه اختیاری امکان بازخرید بیمه وجود دارد؟

من 14سال سابقه بیمه اجباری و 4 سال سابقه بیمه اختیاری دارم ,آیا من امکان بازخرید بیمه دارم یا تمام حق بیمه پرداختی ام سوخت میشود

با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور کلی امکان بازخرید در بیمه تامین اجتماعی وجود ندارد ولی امکان انتقال به دیگر صندوق های بازنشستگی وجود دارد یا صبر نمایید تا شرایط بازنشستگی را از لحاظ سنی بدست آورید و با 18 روز حقوق بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی