در سوابق بیمه توسط
۴ سال بیمه تامین اجتماعی بودم و الان دو سال هست که قسط‌هاش رو نمیپردازم.میتونم بیمه‌ام رو لغو کنم و اقساطی که تا بحال پرداخت کردم رو بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در بیمه تامین اجتماعی امکان بازپس گیری مبلغ وجود نداره  برخلاف بیمه های عمر که فرد در هر سالی بخواد میتونه انصرف داده و ارزش بازخریدی تا آن لحظه رو دریافت کنه

اما شما این 4سال در سابقه تون میمونه و هر وقت بخواهید مجددا شروع کنید سابقه برای شما محاسبه میشود و چنانچه به 10 سال برسه پس از رسیدن به سن 60 سالگی با یک سوم حقوق بازنشست میشوید

البته بنده پیشنهاد میکنم که به جای اینکه با سهمیه آزاد بیمه برای خودتون رد کنید بیمه عمر خریداری کنید که مزایای خیلی بهتری داره

و برای درمان هم بیمه سلامت که رایگان هست رو بگیرید