در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام شرکتی تاسیس کردیم و به آدرسی در مکان سعادت آباد که البته شرکت دوست بنده همون جاست که ما یک اتاق از ایشون اجاره کردیم و به این آدرس شرکت را ثبت کردم با توجه به این که شرکت دوست من خوذش کد کارگاه دارد آیا من هم میتوانم کد کارگاه بگیرم و بیمه را رد کنم هر ماه با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه محل کار شما دارای کد پستی جدا باشد،شعبه کد کارگاه جدید خواهد داد.در غیر اینصورت بعید بنظر میرسد که شعبه بیمه بپذیرد.