در سوابق بیمه توسط
با سلام
من فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم و قصد دارم در شرکتی مرتبط با رشته ام کار کنم،  اما این شرکت برای استخدام ، شرط یک سال سابقه بیمه دارد که من ندارم . فعلا هم بنا به دلایلی نمی توانم در جایی کار کنم که به من سابقه بیمه بدهد، اما می خواهم یک سال سابقه بیمه جور کنم تا به آن شرکت راه یابم.

می خواستم ببینم برای داشتن یک سال سابقه بیمه :
1. باید حتما شرکتی-درواقع صوری- تاسیس کنم تا سابقه بیمه برای خود پر کنم؟ یا با بیمه مشاغل آزاد هم می توانم برای خودم یک سال سابقه بیمه بدست بیاورم؟ یا بیمه بیکاری  ..؟ یا .. ؟

2.آیا برای شرکت ها، سابقه بیمه مهم است از چه راهی بدست آمده باشد؟ حتما باید از یک شرکت دیگر باشد؟یا فقط صرفا خود سابقه مهم است؟
مثلا من که رشته ام کامپیوتر است حتما باید سابقه بیمه ای که به شرکت موردنظرم تحویل می دهم از "شرکت دیگری مرتبط با همین رشته" باشد؟ یا هر سابقه بیمه ای برای شرکت ها قابل قبول است؟حتی اگر از شرکتی دیگر نباشد؟

3.بهترین راهکار برای من انتخاب کدام یک از انواع بیمه تامین اجتماعی است؟

پی نوشت: شرکت مدنظرم که یک سال سابقه بیمه می خواهد، نیز از بیمه تامین اجتماعی استفاده می کند.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام شما برای استخدام نیاز به سابقه بیمه اجباری با عنوان شغلی مرتبط دارید که برای بدست‌ آوردن این سابقه باید یک سال در یک شرکت در زمینه شغل مربوطه کار کرده و حق بیمه شما متناسب با شغل شما ارسال شود