در پرداخت حق بیمه توسط
در یک شرکت مشغول به کار 1 سال و 3 ماه بیمه ام نکرده اند و هیچ گونه قراردادی ندارم آیا میتوانم ازشان شکایت کنم و حق بیمه ام را بگیرم یا نه
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام...به استناد ماده 148 ق.ک حق بیمه کارگر میبایست در پایان هر ماه به سازمان تامین اجتماعی واریز شود.که در صورت عدم پرداخت  توسط کارفرما با مراجعه کارگر به واحد بازرسی تامین اجتماعی واعلام حضور در شرکت وتقاضای بازرسی  اقدام نماید.....ولی در صورت قطع رابطه کار با جمع اوری مدارک ومستندات من جمله مبالغ واریز به حساب که بابت حقوق پرداخت شده است ومراجعه به اداره کار مربوطه جهت احراز رابطه کارگری وکارفرمایی واخذ سنوات و مزایای پایان کار اقدام نمایند.