در حادثه ناشی از کار توسط
سلام

کدام قوانین بیمه تامین اجتماعی برای حوادث ناشی از کار، ایمنی و HSE می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

تنها ماده قانون تامین اجتماعی که به صراحت به نقش مقررات حفاظت فنی اشاره نموده، ماده 66 می باشد.

ماده 88 به انجام خدمات بهداشتی  مربوط به محیط کار اشاره می کند.

ماده 90  شرایط قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با کار مرجوع کارکنان و  معاینات قبل از استخدام آنان را بیان نموده است.