در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط مسیولین ایمنی درکمیته های حفاظت فنی وبهداشت کار چیست ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

مسیولین ایمنی می بایستی ترجیحاً از فارغ التحصیلان رشته حفاظت فنی و ایمنی کار باشند لیکن با توجه به کمبود نیرو در این رشته می توان آنان رااز میان رشته های مرتبط با ایمنی نظیر مهندسی صنایع با گرایش ایمنی صنعتی ورشته های فنی-مهندسی انتخاب نمود . همچنین می توان افراد دارای مدرک فنی غیر مرتبط با ایمنی ، به شرط گذراندن دوره های عمومی وتخصصی ایمنی برگزار شده توسط مراجع ذیصلاح مورد تایید وزارت کار و امور اجتماعی برابرمقررات به کار گرفت.