در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

صلاحیت اعضای کمیته  های حفاظت فنی و بهداشت کار چگونه کنترل می شود  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

صلاحیت اعضای کمیته های حفاظت با اعلام مدارک و مشخصات آن ها توسط کارفرما به اداره کار و امور اجتماعی محل و بررسی موضوع و تطبیق آن با ماده 2 آیین نامه کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و تبصره های مربوطه انجام و اعلام نظر صورت خواهد گرفت .همچنین به استناد تبصره 2 ماده 3 آیین نامه کمیته ها صلاحیت مسیولین حفاظت فنی و بهداشت حرفه ای باید به تایید اداره کار و مرکز بهداشت محل برسد.