در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرح وظایف مسیول ایمنی چیست  ؟ و از نظر سازمانی می بایستی به چه کسی پاسخگو باشد  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)

با سلام

  1. طرح مسایل و مشکلات حفاظتی و ایمنی در جلسات کمیته حفاظت فنی و ارایه پیشنهادات لازم به کارفرما جهت رفع نواقص و سالم سازی محیط کار
  2. انعکاس کلیه ایرادات و نواقص حفاظتی و بهداشتی و پیشنهادات لازم جهت رفع آن ها به کارفرمای کارگاه
  3. همکاری و تشریک مساعی با کارشناسان بهداشت حرفه ای و بازرسان کار جهت اجرای مقررات حفاظتی و بهداشت کار
  4. توجیه و آشناسازی کارگران جهت رعایت مقررات ایمنی
  5. همکاری با کارفرما در تهیه دستورالعمل های لازم برای انجام کار مطمین
  6. پیشنهاد به کارفرماجهت تشویق کارگرانی که موارد ایمنی را رعایت می کنند
  7. پی گیری لازم جهت انجام معاینات قبل از استخدام
  8. بازدید و معاینه ابزار کار
  9. ثبت آمار حوادث و بیماری های ناشی از کار کارگران
  10. اعلام کانون های ایجاد خطرات حفاظتی
  11. نظارت بر نظم و ترتیب و آرایش مواد اولیه و محصولات و استقرار ماشین آلات.

از نظر سازمانی مسیول ایمنی به کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار و بعنوان نماینده کافرما در بحث ایمنی به مدیریت پاسخگو می باشد .