در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

در چه زمانی یک نفر می تواند هم زمان در یک کمیته واحد به عنوان مسیول ایمنی و مسیول بهداشت حرفه ای فعالیت نماید  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

بر اساس تبصره 3 ماده 3 آیین نامه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، در کلیه کارگاه  هایی که کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار با سه نفر تشکیل می گردد مسیول حفاظت فنی و بهداشت حرفه ای می تواند یک نفر باشد مشروط بر آن که پس از آموز ش  های لازم که با هزینه کارفرما توسط مرکز بهداشت و یا اداره کار محل حسب مورد تشکیل می گردد شرکت نموده و گواهینامه لازمه را دریافت نماید .