در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

قانون جدید بازنشستگی تامین اجتماعی سال 96 چگونه تغییر کرده است؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تغییرات تصویب شده و به شعب ابلاغ شده است شامل موارد زیر می باشد:

  • مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی فقط 2 سال آخر می باشد (ماده 82 برنامه ششم توسعه)
  • رانندگان وسایل نقلیه سنگین بین شهری بر اساس تبصره ماده 82 برنامه ششم توسعه می توانن با 25 سال سابقه درخواست بازنشستگی دهد
  •   آتش‌نشانی و پرتوکاری اشعه مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می شوند
  • جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند.
  • آزادگانی که به دلیل استفاده از دو برابر شدن سابقه اسارت زودتر از خدمت سی سال بازنشسته شده‌اند، می‌توانند برای یک بار و با رعایت شرط سنی زیر شصت و پنج سال با بازگشت به خدمت، حسب مورد سی یا سی و پنج سال خدمت خود را تکمیل کنند و سپس با لحاظ عین سوابق اسارت به بازنشستگی نائل آیند.

مشاهده همه شرایط بازنشستگی در تامین اجتماعی

کلیات قانون لایحه برنامه ششم توسعه + متن کامل + pdf

اطلاعات تکمیلی  در مورد تغییرات بیمه تامین اجتماعی در برنامه ششم توسعه: