در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

شناسه پرداخت برای بیمه تامین اجتماعی چیست ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما با داشتن شناسه پرداخت و شناسه قبض می تونید حق بیمه خود را پرداخت نمایید

شناسه قبض و شناسه پرداخت بر روی قبض دریافتی از تامین اجتماعی درج شده است ؟

اطلاعات تکمیلی در :

آموزش دریافت فیش و برگ پرداخت حق بیمه ، بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد

آموزش گام به گام پرداخت فیش حق بیمه تامین اجتماعی از طریق دستگاه عابر بانک

آموزش کامل مراحل پرداخت فیش حق بیمه از طریق USSD  تلفن همراه

پرداخت فیش حق بیمه از طریق اینترنت