در پرداخت حق بیمه توسط
سلام .من امروز فیش بیمه رو واریز کردم از طریق عابر بانک وای تو سایت زده خارج از نوبت حالا چکار کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
دقیقا جزییات را نفرمودید اما احتمالا فیش مربوط به بیمه خویش فرما میباشد که در تاریخ مورد نظر و موعد مقرر نسبت به پرداخت آن اقدام ننمودید و بعد از تاریخ ومهلت مقرر وجه فیش را واریز نمودید که این پیغام برایتان نشان داده میشود