در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

شرایط بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)

با سلام

به موجب ماده ۱۰ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، تمام کارگران ساختمانی بیمه شده باید حداقل ۳۵ سال سابقه داشته باشند که بتوانند در ازای دریافت ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند اما سایر بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی به شرط داشتن حداقل ۳۰ سال پرداخت حق بیمه می‌توانند با دریافت ماهانه ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند

** درحال حاضر این ماده از قانون اجرایی نمی باشد و شرایط بازنشستگی در برای کارگران ساختمانی مانند دیگر بیمه شدکان تامین اجتماعی می باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی

شرایط بازنشستگی