در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و ادب
احتراما اینجانب مدت 20 سال در شرکتی مشغول بودم که تعطیل شد و بیمه بیکاری گرفتم و مدت 5 سال آرماتور بند بوده و تاکنون از بیمه کارگران ساختمانی استفاده میکنم و درحال حاضر 30 سال سابقه بیمه دارم که جهت بازنشستگی اقدام کردم ولی گفتن کارگران ساختمانی 35 ساله باز نشسته میشوند من که 24 بیمه اجباری بودم و فقط 5 سال کارگران ساختمانی بودم باید چه کار کنم

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چون در اواخر دوران بیمه پردازی بیمه کارگران ساختمانی بودید طبق قانون باید 35 سال حق بیمه پرداخت کنید .

با تشکر