در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام وعرض ادب سوالی که بنده دارم مربوط به بیمه زندگی سرمایه هست اگر شخصی فرزند5 ساله خود را20 سال بیمه کند و بعد بیست سال فرزندش 25 ساله می شود حالا باتوجه به رسیدن سن قانونی فرزند ایا پدر که بیمه گذار بوده است حق برداشت یا اینکه تعیین کند به کی بده را دارد
باتشکر و سپاس گذاری فراوان
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با درود

در بیمه های عمر از ابتدا تا پایان تمامی تعهدات و اختیارات بیمه با بیمه گذار است.

و در هر سالی میتواند تغییرات مورد درخواست را در قالب الحاقیه اعمال کند.

مبلغ سرمایه بیمه هم به بیمه گذار یا هر فردی که او درخواست کرده باشد (ذی النفع) داده میشود.