در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
آیا دوستان بیمه گذار می توانند ذی نفع بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری باشند؟
5 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

پاسخ توسط: سعید گیوه چی، مدیر بیمه های زندگی بیمه معلم

بر اساس اصل نفع بیمه پذیر در بیمه های غرامتی (خسارتی) تصور بر این است که بیمه گذار یا استفاده کننده (ذی نفع) علاقه مند است خطری برای بیمه شده یا اموال بیمه شده و بیمه گذار، ایجاد نشود و در بیمه های اشخاص،خصوصا بیمه های زندگی و حوادث اصل بر این است که یک رابطه معنوی بین بیمه گذار و بیمه شده وجود داشته باشد.

همچنین ذی نفع بیمه نامه را بیمه گذار در زمان عقد قرارداد بیمه، تعیین می کند.

از لحاظ قانونی و با توجه به تامل بخش فنی شرکت بیمه، این امکان وجود دارد که ذی نفع یک بیمه نامه زندگی و سرمایه گذاری، دوست یک فرد و یا موسسه حقوقی و یا حتی انجمن خیریه باشد.

منبع: آئین