در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام

آیا بیمه عمر مادر به فرزند پسر با ۳۱ سال سن تعلق میگیرد؟

مادر این جانب به تازگی فوت کرده اند، بیمه عمر داشتند که به تازگی به وراث پرداخت شده است، دو خواهر و پدر من از بیمه عمر سهم مساوی داشته اند ولی به من چیزی تعلق نکرفاه است، بیمه گذار علت را سن من اعلام کرده است.
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام خدا مادرتون رو رحمت کنه
ولی در این مورد اصلا به سن ربط نداره توی بیمه نامه هر کس جز وراث باشه به اون تعلق میگیره
حتما اسم شما توی وراث ذینفع نبوده ودلیلی غیر از خواست بیمه گذار نبوده که بیمه گذار یا مادرتون بودن یا پدرتون.
و به سن اصلا ربطی نداره