در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من دارای هشت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم در حدود نه ساله بیمه ام را قطع کردم و می خواهم مجدد ادامه بدهم درامدی هم ندارم از چه طریق می توانم خود رابیمه کنم که هم کمتر پول بدهم و هم زودتر بازنشسته بشم و هم موقع بازنشستگی مزایایم مثل بقیه باشه.خانم هستم خانه دار و با مدرک لیسانس و چهل ساله .لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما می تونید از بیمه اختیاری تامین اجتماعی استفاده نمایید اگر شغل خاصی دارید می تونید از بیمه مشاغل آزاد نیز استفاده نمایید مثل بیمه زنان خانه دار ، بیمه قالیبافی و... تا در سن 55 سالگی با سوابق کسب شده بتوانید از بازنشستگی استفاده نمایید

در صورتی که نمی خواهید از بیمه های تامین اجتماعی استفاده نمایید می توانید از بیمه عمر و سرمایه گذاری نیز استفاده کنید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

پر بازدیدترین سوالات دسته بیمه عمر