در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

مادر من برای گرفتن حقوق پدرشون اقدام کردن حالا بازرس میخواد بیاد بازرسی ایشون کار خدماتی دارن که هیچ بیمه ای براشون رد نشده

1بازرس بیاد از همسایه و اهالی هم پرس و جو میکنه؟

2اگه منزل نباشه داستان چیه؟

3اگه هیچ کسی منزل نباشه چی میشه؟

4از وقتی که نامه رو میرسونم بازرس چند وقت بعدش میاد؟

خیلی اضطراریه جوابش

تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام مهمترین چیزی که برای مادر شما مهم میباشد بابت کارکردشان حق بیمه واریز ننمایند چونکه اگر حق بیمه پرداخت کنند از این حقوق محروم میشود و شرط بعدی اینکه مادر شما بایستی مطلقه باشد که از حقوق پدر استفاده کند در ثانی بازرسی بیشتر از اهالی محل انجام میشود وآنهم به خاطر وضعیت معیشت زندگی مادرمیباشد اگر هم در خانه نباشد هیچگونه مشکلی نمیباشد