در سایر توسط
سلام برای ویزای آلمان قصد اقدام دارم. به من گفته شده بیمه بین المللی سلامت نیاز دارم. از کدوم شرکت و چگونه تهیه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز میتوانید با مراجعه به نمایندگی ها جهت اخذبیمه نامه مسافرین عازم به خارج از کشور اقدام نمایید.

تعهدات بیمه گر

خلاصه  تعهدات این بیمه نامه به شرح زیر است:

  • جبران هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان در خارج از کشور (بجز بیماری های مزمن و سابقه دار)

  • جبران جابجایی یا بازگرداندن بیمه شده به کشور محل اقامت در طول سفر در اثر بروز بیماری و حادثه

  • پرداخت هزینه فوریت های دندانپزشکی

  • بازگرداندن جسد متوفی

  • بازگشت اعضای خانواده همراه بیمه شده به کشور محل اقامت

  • سفر اضطراری یکی از اعضای خانواده

  • مساعدت حقوقی

  • فقدان گذرنامه، گواهینامه و شناسنامه در خارج از کشور

  • بازگرداندن کودکانی که بی سرپرست مانده اند

  • ارسال پیام ها و اطلاعات مراجع درمانی در مواقع ضروری

  • بازگشت اضطراری به کشور به دلیل فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده

  • تحویل دارو

  • تاخیر در رسیدن چمدان ها

  • مفقود شدن چمدان های تحویل شده

  • یافتن و ارسال بار و ملزومات شخصی

  • تاخیر در حرکت

  • حواله وجه نقد

  • ارسال وجه الضمان