در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای ثبت نام بیمه تکمیلی چه مدارکی لازم است وبرای بار اول چقدر پول باید واریز کرد
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

برای بیمه تکمیل انفرادی اگر دارای دفترچه بیمه تامین اجتماعی بوده و بصورت اجباری حق بیمه واریز میکنید به طرق زیر میتوانید اقدام کنید:

1-برای شرکت های زیر 50 نفر 88171226

2-مراجعه به خانه کارگر

3-شرکت sos

4-بیمه ملت

و اگر دارای بیمه خدمات درمان و یا تامین اجتماعی اختیاری و مشاغل آزاد و سلامت هستید فقط موارد 3و 4 شامل حال شما میشود که میتوانید با پرداخت حق بیمه از خدمات بیمه تکمیلی به مدت یکسال برخوردار شوید

میزان حق بیمه به سن شما بستگی دارد