در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام پدرم قبلا شغلشون ازاد بود خودشون بیمه ازاد کردن از اعضا خانوادمون فقط مامانمو زیر مجموعشون بیمه کردن الان در حال  حاضر ی ده سالی هست بازنشست شدن حقوق مستمری بازنشستگی میگیرن میخواستم بپرسم برای دخترشون موقعی حق بیمشون پرداخت میکردن تا بازنشست بشن من دخترشونو زیر مجموعش قرار نداد حق بیمه برام پرداخت نکرد الانم در حاضر تحت تکلف پدرم هستم ایا بدون اینکه قبلا برام حق بیمه  پرداخت نکردن اکنون میتونن من دخترشونو بیمه تکمیلی خودشون بکنن ؟
2 پاسخ
توسط (400 امتیاز)
خیر همان طور که از اسم بیمه تکمیلی مشخص است مکمل بیمه اول شما می باشد

که البته بیمه اول تامین اجتماعی یا خدمات درمانی و غیره می تواند باشد .
توسط (28,870 امتیاز)
با عرض سلام

شما می توانید به دفاتر سازمان بیمه سلامت مراجعه و دفترچه درمان دریافت نموده و سپس جهت بیمه تکمیلی اقدام نمایید .البته برخی شرکتها ممکن است قبول نکنند اما بیمه ایران و سایر شرکت هایی که با کمکرسان ایران قرارداد دارند مشکلی در پرداخت خسارت بوجود نمی آید