در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام بیمه تکیمل را خودم می خاهم انجام بدهم چقدر زمان می بره و مدارک چی میخاد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

شما اگر بطور انفرادی نیاز به بیمه درمان تکمیلی دارید میتوانید از بیمه نامه های شرکت سهامی بیمه ملت استفاده نمایید

که در اینصورت باید اصل شناسنامه و کارت ملی و دفترچه بیمه خودتان و اعضای خانواده را بهمراه کپی همه آنها

و بعلاوه یک شماره شبای حساب به نام سرپرست تهیه و به نمایندگیهای مجاز بیمه ملت مراجعه نمایید

لازم به ذکر است که بین نمایندگان بیمه ملت فقط تعداد محدودی از آنان منتخب صدور این بیمه نامه هستند که تعدادشان در هر شهر نهایتا یک یا دو نماینده است

درضمن میتوانید برای صدور با خود بنده نیز تماس بگیرید