در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
آیا شرکتی برای تشکیل گروه بیمه تکمیلی انفرادی میشناسید که دوره انتظار زایمان را حذف کند ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر،همسر شما بیمه تامین اجتماعی تامین اجتماعی داشته یاشد،ما این امکان را داریم که ایشون رو بهمراه شما و افرادی که در اون لیست هستن تحت پوشش قرار بدیم(حتی اگه ۲ نفر باشن) و در ضمن،بیمه تکمیلی که مربوط به شرکت آتیه سازان حافظ هست،کاملا رسمی و با قرارداد کتبی به شما ارایه میشه و پرداخت خسارت از طرف خود ما انجام میشه که از قضا دوره انتظار هم نداره!!!

در غیر اینصورت،کسانی رو که دارای بیمه تامین اجتماعی بصورت خویش فرما(اختیاری) باشن رو امکان ثبت نام تکمیلی نداریم.

ضمنا در جریان باشین که بعضی افراد شیاد،با توجه به اینکه خیلی از عزیزانی مثل شما که امکان ثبت نام بیمه تکمیلی براشون وجود نداره،با سو استفاده از اسم بیمه سلامت و نظایر آن،اقدام به فروش کارت های تخفیف بیمه تکمیلی مینمایند که هیچیک از آنها،بیمه تکمیلی نیستن و فقط کارت تخفیف هستن و بابت هر کارت بین۱۹۵،۰۰۰ تا بعضا ۴۰۰،۰۰۰ تومان حق عضویت میگیرن.

اینها بیمه تکمیلی نیستن،لطفا حواستون باشه که گول این افراد کلاهبردار و شیاد رو نخورین.