در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

 بیمه تکمیلی بیمه پارسیان شامل چه مواردی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که شرایط نرخ و پوشش های بیمه های درمان تکمیلی به عوامل مختلفی نظیر:تعداد نفرات،میانگین سنی و سقف پوششهای درخواستی متقاضیان بستگی دارد.

موارد پوششهای بیمه های درمان تکمیلی هم طبق آیین نامه های مربوطه،علی الخصوص آیین نامه 74 بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شرکت های بیمه ابلاغ و بر اساس آن قراردادهای مربوطه اجرا می گردد.

بیمه نامه های خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام