در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

چه دارو هایی تحت پوشش بیمه تکمیلی بیمه پارسیان می باشد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هر آنچه که پزشکان تجدیز می کنند از دید بیمه گران جنبه دارویی ندارد. برای ارائه لیست داروهای مورد تعهد بیمه گران بهتر است داروهایی که در تعهد آنها نیست را لیست کنیم.

بسیاری از مکمل ها، ویتامین ها و تقویتی های خارجی که مشابه داخلی دارند در تعهد بیمه گران نیست مگر آنکه در توافقات خصوصی با بیمه گذار قید شده باشد.

لوازم ارایشی و بهداشتی در تعهد بیمه گران نیست.

داروهای بیماری های خاص عمدتا از محل پوشش دارو قابل پرداخت نیست. در برخی از شرکت های بیمه با صلاحدید مدیریت درمان، این هزینه از محل پوشش هزینه های بیمارستانی پرداخت می شود زیرا هزینه این داروها بسیار بالاست و معمولا سقف تعیین شده برای دارو جوابگوی این داروها نیست.

داروهای بیمارستانی به شرط اینکه هزینه های بیمارستانی از سقف تعهد عبور نکرده باشد از محل پوشش بیمارستانی مورد تعهد قرار می گیرد.

داروهای مخدر به شرط آنکه طبق تجویز پزشک و در مراکز درمانی و بیمارستانی ذی صلاح تحت پوشش بیمه گر قرار دارد.

سایر داروها را می توان جزء تعهدات بیمه گران تلقی کرد مگر آنکه در شرایط خصوصی قرارداد درمان گروهی دقیقا ذکر شده باشد.