در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

اس ام اس گرفتم از بیمه پارسیان که به مناسبت 10 روز بعد از عید فطر هدیه تعلق میگیره به دارندگان بیمه درمان تکمیلی. رفتم شعبه گفتن که برم تو سایت برای ثبت نام. میشه توضیح بدید چه کار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
بیمه پارسیان به منظور ارائه خدمات هرچه بیشتر به مشتریان بیمه عمر تا 31 تیر ماه تخیفاتی در بیمه نامه های حوادث ، درمان تکمیلی ، بدنه خودرو ، آتش سوزی ، درمان مسافرتی و مسئولیت ارائه میدهد که چنانچه وارد سایت باشگاه مشتریان بیمه پارسیان به آدرس http://pi724.com شوید میتوانید ببینید که چند امتیاز دارید و در ردیف کدام دسته از مشتریان قرار دارید و چند درصد از هر رشته تخفیف خواهی گرفت؟