در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
لیست بیمه اسفند ماه کارکنان رو تنظیم کردیم جهت پرداخت اینترنتی که هر ماه این کار رو انجام می دادیم یعنی اینترنتی پرداخت می کردیم فرستادیم ولی زده عدم تایید نهایی این یعنی چی یعنی هنوز لیست ما رو ندیدن که تایید کنن تا بتونم پرداخت کنیم یا معنی دیگر ای داره ؟
1 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
تائید نهایی و عدم تائید نهایی توسط کاربر انجام نمی شود!
یعنی کسی آنطرف سیستم نیست که این کارها را انجام بدهد.
علت عدم تائید نهایی را هم در همان صفحه با کلیک بر عنوان"نمایش خطاها" در پایین صفحه نشان می دهد.
توجه کنید که سیستم تنها خطاهای هویتی را اعلام می کند و اصلا نظارتی بر محاسبات مبلغ حق بیمه لیست شما ندارد و اگر حق بیمه اشتباه هم محاسبه شده باشد؛ لیست را تائید نهایی می کند!!
باید خطاها را رفع نموده و مجددا ارسال نمائید!

تاکید می شود که لیست برگشت شده باید مجددا ارسال تا در نهایت تائید نهایی شود و لیست قبلی به همان حالت باقی می ماند.