در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
جایی کار کردم بیمم نکردم، یکی از مدارکی که دارم کپی نامه مسئول بخش به مدیرعامل برای پرداخت حقوق یکی از ماه های کاریمه

1- با توجه به اینکه کپی هست و البته سربرگ و مهر مشخصه، می شه بهش استناد کرد؟

2- این کپیو از طریق یکی از کسانی که در بخش اداری بوده بدست آوردم، اگر ارائه کنم ممکنه اونا بتونن به عناوینی مثل دزدی مدارک محرمانه شرکت و ... بعدا ازم شکایت کنن؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام . چنانچه تنها مدرک شما  برای اثبات همان برگ تایید مسئول بخش میباشد.به هیات حل اختلاف ارائه نمایید.وچون دارای امضا و سربرگ ومهر شرکت میباشد.در جهت اثبات ادعایتان مورد تایید قرار خواهد گرفت.ولی ........