در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
آیا کسی که بیمه روستایی دارد می تواند بیمه سلامت هم داشته باشد؟
2 پاسخ
توسط
بیمه روستایی اعتبار نامحدود دارد بنابراین اگر کسی قبلا بیمه روستایی داشته همچنان این بیمه را دارد، مگر اینکه از روستا مهاجرت کرده و ساکن شهر شده باشد؛ یعنی در روستا و شهرهای زیر بیست هزار نفر ساکن نباشد. برای انصراف هم روند خاص خود را دارد که باید از مرکز بهداشتی درمانی روستا یا خانه بهداشت گواهی بیاورد که دیگر ساکن روستا نیست. یا از همان مسیری که آمده و دفترچه روستایی خود را باطل کرده و اعلام کرده که ساکن شهر است در آن زمان می تواند از بیمه سلامت استفاده کند. اما اگر فرد ساکن روستا باشد چون بیمه روستایی ما استمرار دارد فرد نمی تواند بیمه سلامت شود.
توسط (5,680 امتیاز)
بله این امکان وجود دارد . بیمه سلامت ایرانیان بیمه درمانی است اما بیمه روستاییان و عشایر بیمه عمر بوده و شامل بازنشستگی از کار افتادگی و مستمری بازماندگان است.