در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام

من خانمی هستم که در حال حاضر 50 سال سن دارم و مدت 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم . اکنون مشغول به کار هستم ولی به دلایلی ( مهاجرت به شهر دیگر و عدم توانای جهت کار کردن  ) قادر به ادامه کار نمی باشم . سوال من این است که بهترین راه برای ادامه پرداخت حق بیمه با توجه به شرایط من کدام است ؟با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام شما می تونید برای بیمه زنان خانه دار اقدام نمایید تا در سن 55 سالگی با 20 سال سابقه بازنشسته شوید

 شرایط بازنشستگی

جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی