در سوابق بیمه توسط
سلام. من از 66 تا 72 و از 75 تا الان سابقه بیمه دارم. آیا میتوانم فاصله یک زمانی بین این دو بازه که بیمه نداشته ام رو الان به صورت اختیاری به صورت یک جا واریز کنم تا 30 سال سابقه ام تکمیل بشه؟.  ممنون از توجهتون...
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید سابقه ای که در آن جایی اشتغال نداشته اید را بخرید. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.