در سوابق بیمه توسط
اگر در سابقه بیمه شخص وقفه های چند روزه یا یک ماهه باشد آیا شخص میتواند بصورت خویش فرما بیمه آن ایام را پرداخت کند؟ و درصورت بیکاری غیر ارادی میتواند از بیمه بیکاری استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید . تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

بیمه بیکاری از نظر قانون قانون بیمه بیکاری، بیمه شده ای است که بدون میل و اراده بیکار شود و آماده به کار باشد. شما در واقع شامل قانون بیمه بیکاری نمی شید.
می تونید این مقاله رو در مورد بیمه بیکاری مطالعه کنید

شرایط بیمه بیکاری