در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام

آدرس و تلفن دفاتر پیشخوان دولتی طرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت در تهران را می خواستم. با تشکر
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

اداره کل بیمه سلامت ایرانیان در استان تهران

آدرس :خیابان فاطمی روبروی سازمان آب پلاک ۱۹۱
تلفن: ۸۹۳۷۹۰۰۰
دورنگار : ۸۸۹۶۴۰۱۴
تلفن گویا : ۱۶۶۶

آدرس نمایندگی های رسمی وپیشخوان دولت همکار با بیمه سلامت ایرانیان در استان تهران

خدمات قابل ارائه در پیشخوان های طرف قرارداد با بیمه سلامت عبارتند از :
توجه: لازم به توضیح است در کلیه دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد خدمات  تعویض دفاتر درمانی ،تمدید دفاتر درمانی ، صدور المثنی دفاتر درمانی ، ابطال دفاتر درمانی  وصدور اولیه دفاتر درمانیانجام می گردد

ادارات تابعه شهرستان های استان تهران

ورامین

۳۶۲۵۳۵۰۰۳۶۲۷۴۵۳۵

ورامین، خیابان شهید بهشتی، ابتدای خیابان مسجد جامع محل سابق اداره پست

پاکدشت

۳۶۰۱۰۶۵۵۳۶۰۴۲۶۶۶

پاکدشت- بلوار شهید مطهری کوی شهید حسن قمی-جنب درمانگاه مرجان-پلاک ۱۲

رباط کریم

۵۶۴۲۹۳۱۰

بلوار امام خمینی ( ره ) – جنب بانک کشاورزی – کوچه سعادتمندی پلاک ۳ – طبقه همکف

اسلامشهر

۵۶۳۴۲۷۷۰
۵۶۳۶۲۶۲۵

اسلامشهر، بلوار بسیج مستضعفین،سر نوری، بازار مرکزی اسلامشهر طبقه سوم واحد یک

دماوند

۷۶۳۴۱۶۰۰
۷۶۳۴۰۶۰۰

سه راه گیلاوند ، روبروی پمپ بنزین ، بلوار شاهد ، کوچه سوم ، پلاک ۱۸

فیروزکوه

۷۶۴۴۷۲۳۴

فیروزکوه ، شهرک ولیعصر، بعد از فرمانداری، روبروی اداره ارشاد

شهریار

۶۵۲۶۷۵۸۵
۶۵۲۲۹۴۱۴

شهریار -بلوار کشاورز-ابتدای خیابان مخابرات غربی -روبروی کوچه استقلال – شماره ۱۶۷ -اداره بیمه سلامت شهریار

دفاتر پیشخوان دولت مستقر در شهر تهران همکار با بیمه سلامت ایرانیان

تجریش

خ شریعتی ـ میدان قدس- ابتدای خ ش باهنر- روبروی پارکینگ شهرداری -پلاک ۵۴۵۲۲۷۳۸۰۳۰

نوبنیاد

پاسداران -میدان نوبنیاد – کوهستان ششم – پلاک ۳ – ط بقه اول۲۲۸۱۹۴۳۲

سعادت آباد

سعادت آباد- میدان سرو ـ ضلع جنوب غربی ـ پلاک ۵۸ – طبقه دوم۲۲۱۴۱۳۳۴

غرب

خیابان ستارخان ـ نرسیده به بازار سنتی ستارخان ـ پلاک ۸۶۸ طبقه دوم۴۴۲۷۵۷۰۰

شهرک غرب

شهرک قدس- فاز۴ – بلوار دادمان – خ فلامک شمالی – کوچه ۹ – پلاک ۴۶۸۸۳۶۶۹۶۰

میرداماد

خ شریعتی – میرداماد – میدان مادر ( محسنی ) -خ وزیری پور -خ کاووسی –پلاک۳۳۲۲۲۲۲۳۰۷

قلهک

خ شریعتی – قلهک ـ نرسیده به خ دولت ـ نبش کوچه شیرین ـ پلاک ۵ ـ طبقه اول۲۲۶۲۱۵۱۲

رسالت

میدان رسالت – خیابان فرجام غربی – نرسیده به خ نیروی دریایی- پلاک ۱۰۶۲۷۷۲۷۷۸۲۵

تهرانپارس

*تهرانپارس – مابین فلکه دوم و سوم _ نبش کوچه ۱۸۶ شرقی – پلاک ۱۱۴۷۷۷۰۸۸۸۰

فرجام

خیابان فرجام -بین چهارراه خاور و ولیعصر – پلاک ۶۹۲۷۷۱۹۶۳۵۷

قنات کوثر

تهرانپارس – روبروی شهرک امید – بلوار مطهری -کوچه شهید قنبرمقدم – پلاک ۱۷۷۷۷۳۷۰۱۱۲

کاشانی

*فلکه دوم صادقیه – ابتدای خ آیت اله کاشانی – جنب بیمارستان ابن سینا – پلاک ۳۶۴۴۰۳۳۲۶۸

شهر زیبا

شهرزیبا – ابتدای بلوار تعاون – خیابان شهید حسین مرادی – پلاک ۱۷۴۴۳۳۹۴۵۰

یوسف آباد

*خ سیدجمال الدین اسد آبادی- نبش کوچه ۶۰ – پلاک ۴۳۸ـ مجتمع تابان – واحد ۱۰۳۸۸۰۶۳۴۰۸

بلوار کشاورز

میدان ولیعصر بلوار کشاورز- بین فلسطین و بیمارستان ساسان- پ ۳۹۸۸۹۵۰۱۰۱

کارگر جنوبی

*م انقلاب – ابتدای کارگر جنوبی – نبش لبافی ن‍‍ژاد – پلاک ۱۲۱۳۶۶۴۱۸۷۹۳
۶۶۴۱۸۹۴۷

خ . خرمشهر

خیابان سهروردی شمالی – خیابان خرمشهر – نبش رستوران نوید – پلاک ۲۹۸۸۵۱۱۷۶۱

سهروردی

خیابان سهروردی جنوبی – رو به روی راهنمایی و رانندگی – طبقه اول پلاک ۲۰۱۸۸۴۰۲۹۷۴

سید خندان

ضلع جنوب غربی پل سید خندان – خ میر مطهری- نرسیده به خ سهروردی – پلاک ۸۸ – طبقه ۲۸۸۵۳۴۸۰۴

مجیدیه

خ جانبازان (گلبرگ غربی) – حدفاصل ۱۶ متری اول و دوم مجیدیه – پلاک ۳۰۷۸۸۴۰۷۳۴۶

م.نبوت

ضلع شمال شرقی میدان نبوت ـ بن بست سجاد ـ پلاک۳ -واحد ۴ – طبقه همکف۷۷۴۹۸۹۷۹

مالک اشتر

خیابان مالک اشتر – بین کارون و قصرالدشت – پلاک ۶۴۵۶۶۱۹۲۳۰۴

وزارت کار

ضلع جنوبی خ آزادی – نرسیده به خوش – پلاک ۲۴۸واحد۴۶۶۳۷۷۴۰۸

آزادی

*خ آزادی نبش جیحون – جنب کفش ملی- پلاک ۳۶۶۶۶۰۴۵۵۶۲

میدان آزادی

میدان آزادی- نبش خیابان میرقاسمی- پلاک۴۶ واحد۱۶۶۰۶۸۸۴۹

جمهوری

خیابان جمهوری – تقاطع ابوریحان -روبروی بانک رفاه ـ ساختمان ابوریحان – پلاک ۵ -طبقه همکف۶۶۹۵۹۳۴۱