در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام

آدرس و تلفن سازمان بیمه سلامت در تهران چیه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

اداره کل بیمه سلامت ایرانیان در استان تهران

آدرس :خیابان فاطمی روبروی سازمان آب پلاک ۱۹۱
تلفن: ۸۹۳۷۹۰۰۰
دورنگار : ۸۸۹۶۴۰۱۴
تلفن گویا : ۱۶۶۶

آدرس نمایندگی های رسمی وپیشخوان دولت همکار با بیمه سلامت ایرانیان در استان تهران

خدمات قابل ارائه در پیشخوان های طرف قرارداد با بیمه سلامت عبارتند از :
توجه: لازم به توضیح است در کلیه دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد خدمات  تعویض دفاتر درمانی ،تمدید دفاتر درمانی ، صدور المثنی دفاتر درمانی ، ابطال دفاتر درمانی  وصدور اولیه دفاتر درمانیانجام می گردد

ادارات تابعه شهرستان های استان تهران

ردیف نام اداره تلفن آدرس نام رئیس اداره
۱ ورامین ۳۶۲۵۳۵۰۰

۳۶۲۷۴۵۳۵

ورامین، خیابان شهید بهشتی، ابتدای خیابان مسجد جامع محل سابق اداره پست آقای حسین حاجی حسینی
۲ پاکدشت ۳۶۰۱۰۶۵۵

۳۶۰۴۲۶۶۶

پاکدشت- بلوار شهید مطهری کوی شهید حسن قمی-جنب درمانگاه مرجان-پلاک ۱۲ آقای مسعود حاجی حسینی
۳ رباط کریم ۵۶۴۲۹۳۱۰ بلوار امام خمینی ( ره ) –   جنب بانک کشاورزی – کوچه سعادتمندی پلاک ۳  –  طبقه همکف آقای پور مسجدی
۴ اسلامشهر  ۵۶۳۴۲۷۷۰
۵۶۳۶۲۶۲۵
اسلامشهر، بلوار بسیج مستضعفین،سر نوری، بازار مرکزی اسلامشهر طبقه سوم واحد یک دکتر کارگشا
۵ دماوند ۷۶۳۴۱۶۰۰
۷۶۳۴۰۶۰۰
سه راه گیلاوند ، روبروی پمپ بنزین ، بلوار شاهد ، کوچه سوم ، پلاک ۱۸ دکتر مصفا
۶ فیروزکوه ۷۶۴۴۷۲۳۴ فیروزکوه ، شهرک ولیعصر، بعد از  فرمانداری، روبروی اداره ارشاد دکتر مصفا
۷ شهریار ۶۵۲۶۷۵۸۵
۶۵۲۲۹۴۱۴
شهریار -بلوار کشاورز-ابتدای خیابان مخابرات غربی -روبروی کوچه استقلال – شماره ۱۶۷ -اداره بیمه سلامت شهریار   آقای مرادی

برای مشاهده دفاتر پیشخوان دولت مستقر در تهران همکار با بیمه سلامت ایرانیان می تونید به لینک زیر مراجعه نمایید

آدرس پیشخوان دولت همکار با بیمه سلامت ایرانیان و نمایندگی های بیمه سلامت در استان تهران

اطلاعات تکمیلی در :

 آدرس پیشخوان دولت و نمایندگی های بیمه سلامت