در سوابق بیمه توسط
سلام

سایت سابقه بیمه سازمان تامین اجتماعی برخی سال هایی که کار کرده ام و بیمه برایم رد شده را نشان نمی دهد . چگونه می توانم اعتراض کنم و سوابق بیمه درج نشده را اضافه کنم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام ممکن است سایت سوابق اطلاعات بیمه ای شما را کامل نشان ندهد ابتدا به شعبه مراجعه نمایید و درخواست استعلام سوابق را دهید در صورتی که درآنجا نیز درج نشده بود با مدارکی که ثابت کند شما یا کارفرمایتان حق بیمه مربوطه را پرداخت کرده اید به شعبه مراجعه نمایید

مدارک و مستندات لازم برای بررسی ادعای اشتغال در کارگاه چه چیزی می باشد ؟