در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام وعرض ادب. لطفا منت بگزارید راهنمایی کنید. پدره بنده 5ماه دیگه 60سال تمام میشه.الان حدود8سال بیمه کارگاهی تامین اجتماعی از سالهای قبل داره و 6سال به صورت اختیاری که داره ادامه میده. میخواستم بپرسم حداقل حقوق ماهانه که بعدازبازنشستگی بهش میدن چقدره(حدودا)؟وآیا مبلغ کلی بعد بازنشستگی بهش تعلق میگیره مثل سایر بازنشسته ها؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با توجه به اینکه پدر شما کمتر از 20 سال سابقه پرداخت بیمه داره و در صورت بازنشستگی با این سابقه حقوق دریافتی از حداقل حقوق وزارت کار کمتر می باشد نمی تواند حداقل مشخصی تعیین کزد و با توجه به میزان پرداختی حق بیمه در دو سال آخر پرداخت حق بیمه مستمری پدر شما محاسبه می شود

در زمینه مبلغ سنوات بازنشستگی این مبلغ از طرف کارفرما با توجه به سابقه کار پرداخت می شود

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی