در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده ازسال۶۵ تا ۷۴ کارمند رسمی آموزش پرورش بودم از ۷۴ به بعد ترک  خدمت کردم  برای محاسبات سنوات بیمه ام چکار کنم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎ ﻣﻜﻠﻒ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﮔﺮﻱ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ، ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻣﻌﺎﺩﻝ یک ﻤﺎﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺰﺍﻳﺎﻱ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻛﺎﺭ .

ﺳﻨﻮﺍﺕ = ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﻛﺎﺭﻛﺮﺩ * ۳۶۵ ﺭﻭﺯ / ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺎﯾﻪ

** در ضمن سنوات را کارفرما باید پرداخت کند نه بیمه

ﻓﺮﻣﻮل محاسبه ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎﻫﯿﺎﻧﻪ ، ﺳﻨﻮﺍﺕ ، عیدی ، اضافه کاری ، ﺷﺐ ﮐﺎﺭﯼ ، ﻧﻮﺑﺖ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺗﻌﻄﯿﻞ ﮐﺎﺭﯼ