در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
بنده در شركتي پيمانكار اشتغال داشتم در تاريخ ٩٥/٠٦/٣١ استعفاي خود را ارائه دادم و مديرعامل روي آن نامه پاراف كردن كه تا ٩٥/٠٧/٣٠ تسويه شود،بنده تا تاريخ ٩٥/٠٧/١٥ در شركت حضور داشتم،ولي تسويه بنده را تا تاريخ ٩٥/٠٧/١٠ محاسبه كردند و پرداخت كردند و حق سنوات را به استناد به ترك كار بمن پرداخت نكردن،و من بع دليل نياز مالي برگ تسويه حساب را امضا كردم،آيا امكان اعتراض از كارفرما به حل اختلاف را دارم و يا نه، اگر دارم چكار بايد كرد؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگرسنوات در تسویه قید نشده امکان پیگیری و وصول سنوات از طریق مراجع اداره کار وجود دارد