در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

خدمات بیمه تامین‌اجتماعی برای بیمه کارگران ساختمانی مشمول قانون سال 52 کدام‌اند؟

1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)
الف) معالجه شخص بیمه‌شده در صورت وقوع حادثه ناشی از کار
ب) پرداخت غرامت دستمزد ایام عدم اشتغال به کار در صورت وقوع حادثه ناشی از کار
پ) تحویل پروتز (اعضای مصنوعی و وسایل طبی) در صورتی که احتیاج به این وسایل به علت وقوع حادثه ناشی از کار باشد.
ت) پرداخت غرامت نقص عضو در صورت وقوع حادثه ناشی از کار
ث) پرداخت مستمری ازکارافتادگی جزئی (ناشی از کار)
ج) پرداخت مستمری ازکارافتادگی کلی (ناشی از کار)
چ) پرداخت مستمری به بازماندگان در صورتی که فوت بیمه‌شده درنتیجه وقوع حادثه ناشی از کار باشد.