در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
آقای همتی در رابطه با نرخ سود تضمینی بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری گفته که مانگران تعهدات آتی و آینده هستیم و دنبال قوانین جدیدی بر این مبنا هستیم
 ماالان طبق آمار بیمه فقط 10درصد جمعیت ایران بیشتر بیمه عمر نیستن! که نگران هستید اگر بیشتر بود چیکار میکردید!!
و اینکه الان نگران سود تضمینی هستند نه سود های مشارکتی و پیش بینی، مگه سود تضمینی خودش چقدره که باز نگرانش هستین که نتونید به تعهداتتون عمل کنید!
راهکار چیه؟ من با شنیدن همچین اخبارهای بیمه ای چطور میتونم اعتماد کنم و خودم و خانوادمو بیمه عمر کنم!!
1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
طبق آیین نامه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ سود تضمین شده از محل ذخایر ریاضی بیمه نامه معادل هجده درصد برای پنج سال اول بیمه نامه و پانزده درصد از سال ششم تا دهم بیمه نامه می باشد . هم چنین برای بیمه نامه هایی که تاریخ صدور آنها قبل از 1391/2/1 می باشد از ابتدای سال 91 ، به ازای سالهای باقی مانده تا سال پنجم بیمه ای نرخ بهره تضمینی معادل 18 درصد محاسبه می گردد. لازم به ذکر است که سود فوق الذکر علی الحساب بوده و با تحقق سود های بالاتر اندوخته حاصل از بیمه عمر و سرمایه گذاری شما، سرمایه ارزشمند تری را در دسترستان قرار خواهد داد لذا سود دوران مشارکت نیز در پایان هر سال به آن اضافه می شود.
بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری با جمع آوری منابع مالی و به پشتوانه تخصص و دانش موجود در امر سرمایه گذاری این مهم را از جانب شما به صورت مطمئن، بدون ریسک و معاف از مالیات انجام می دهد.
بنابراین میتوان مشاهده کرد ضمانت اجرای این گونه طرح ها نه تنها خود شرکتهای بیمه با سرمایه های کلان میباشدبلکه بیمه مرکزی نیز به عنوان پشتیبان و ناظر امر در جهت تحقق مورد بیمه حاضر میباشند