در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام سال 91  بیمه عمر پارسیان شدم هم خودم و هم همسرم بعد یک سال ونیم که نزدیک دو ملیون پول واریز کردم  دیگه نتونستم به علت بیکاری همسرم پول به حساب بیمه بریزم امسال میخوام پولم را بگیرم  بیمه پارسیان به من هیچ پولی نمی ه چیکار کنم
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود
دوست عزیز در بیمه پارسیان اندوخته شما هر لحظه از طریق اینترنت قابل رویت است
چنانچه اقساط خود را مرتب پرداخت کرده باشید و اندوخته شما صفر نشده باشد بدون شک میتوانید برداشت کنید
لطفا از طریق سایت های زیر با توجه به نوع بیمه نامه خود به لینک مورد نظر مراجعه فرمایید و مبلغ اندوخته خود را مشاهده فرمایید و درصورت نیاز با من تماس بگیرید

بیمه عمر انفرادی

بیمه عمر خانواده