در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا کسانی که کارت مهارت کارگران ساختمانی را از فنی حرفه ای دریافت کرکرده اند درسال ۹۵ می توانند بیمه شوند
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام برای بیمه شدن با کارت مهارت باید ابتدا در شعبه تامین اجتماعی ثبت نام نمایید و در صورت وجود بودجه و دارا بودن ظرفیت در بیمه در شغل شما می توانید با بیمه تامین اجتماعی جهت قرارداد اقدام نمایید