در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام .ایا کسانی که مدرک فنی حرفه ای دارند میتواند از این طریق بیمه تامین اجتماعی بشوند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بعضی از مشاغل مانند کارگران فنی ساختمانی و مشاغل مرتبط ، طرح هایی دارند که مشمول بیمه تامین اجتماعی می شود ، شما باید ببینید این طرح هات مشمول رشته شما نیز می شود یا خیر ، روش دیگر بیمه اختیاری است که هزینه اش کمی سنگین است ،

توصیه : درصورت نداشتن دفترچه و عدم توان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی از یک دفترچه رایگان سلامت جهت درمانی استفاده نموده و یک بیمه عمر خریداری نمائید . جهت مشاوره رایگان می توانید تماس بگیرید.