در سوابق بیمه توسط
سلام پدر من 63 سال سن داره و با 13 سال بیمه بازنشست شده. اما مبلغ دریافتی به هیچ عنوان راضی کننده نیست. امکانش هست برای گرفتن حداکثر دریافتی از بیمه، سال های کسری رو بازخرید کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی