در بازنشستگی و مستمری توسط
آیا راهی برای باز خرید بیمه تامین اجتماعی با 20 سال سابقه کار در کارخانه وجود دارد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر منظورتان اخذ وجوه پرداختی به شعبه تامین اجتماعی میباشد باید عرض کنم امکان این امر وجود ندارد اما اگر منظور بازنشستگی میباشد باید سن 60 باشذ تا بتوانید بازنشسته شوید و یا باید شغل مورد نظر جز مشاغل سخت وزیان اور باشد تا با ضریب ارفاقی بدون شرایط سنی امکان بازنشستگی برایتان فراهم گردد