در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام
من بیمه تامین اجتمایی هستم ودر مزرعه کشاورزی کار میکنم مدت دوازده سال بیمه هستم وبیمه بیکاری پرداخت کردم البته دو سال سربازی دارم که اگر اضافه شود چهارده سال سابقه دارم

لطفا مرا راهنمایی کنید که آیا میتوانم بازخرید شوم اگر باز خرید شود حقوق من چگونه حساب میشود و آیا بیمه بیکاری که به حساب ریخته ام تاکنون چقدر سابقه به بیمه ام اضافه میکند
تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باز خرید به سازمان تامین اجتماعی ربطی نداشته و مربوط به موسسه محل خدمت خواهد بود

و امکان دریافت مقرری بیکاری نخواهید داشت