در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام و خسته نباشید . من چند وقت پیش تصادفی داشتم که مقصر شناخته شدم .تصادف هم خسارت جانی داشت هم مالی . بابت خسارت جانی هنوز پرونده به علت طول درمان پزشکی قانونی در جریانه اما بابت خسارت مالی طرف مقابل سقف تعهدات بیمه رو گرفته میگه باید یک میلیون و دویست دیگه هم خودت بدی سوالم اینه که از لحاظ قانونی دادگاه اینجور مواقع که طرفین به توافق نرسن چی کار میکنه؟؟؟با توجه به اینکه تصادف یک سال پیش بوده و خودرو تعمیر شده کارشناسی میشه کرد؟یا بابت افت قیمت میتونه ادعایی بکنه؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
بله میتونه بابت افت قیمت تامین دلیل کنه و کارشناس هم مبلغی براش بعنوان افت میزنه
در اینجور مواقع ممکنه پرونده طول بکشه ولی نهایتا زیاندیده موفق میشه
پیشنهاد میشه که با زیاندیده به توافق برسید